Psycholoog Groningen

Psycholoog Eline Nijhof

Ik ben Eline Nijhof en ik neem de cliënten waar van Lisa tijdens haar zwangerschapsverlof.

Ik heb Klinische Psychologie gestudeerd en heb het altijd interessant gevonden hoe mensen denken, in het leven staan, omgaan met problemen en hoe dit kan verschillen per persoon. Hoe veerkrachtig mensen kunnen zijn. Pijn hoort bij het leven en hoe je er mee omgaat, er tegen aan kijkt, wat je er van leert, hoe het je vormt, is ontzettend relevant. Het kan je uiteindelijk sterker maken, je kan er van groeien.

Tijdens mijn ervaring in psychologenpraktijken gevestigd in gezondheidscentra, heb ik gewerkt met een brede doelgroep van kinderen, jeugdigen en volwassenen.
Daarnaast heb ik in andere branches gewerkt en daarbij kwam altijd mijn drive tot hulpverlenen naar voren.

Samenwerken

Ik hou er van om samen te werken, kritisch na te denken, te analyseren, structuur aan te brengen en mensen op weg te helpen. Ik ga graag uit van de kracht in de mens. Ik vind het belangrijk om contact te maken en echt te kijken naar de persoon zelf en zijn of haar context. Niet blindstaren op diagnoses.

Tijdens de behandeling maak ik graag gebruik van CGT, Mindfulness/ACT en het PrOP/KOP-model. Een flexibele toepassing en kijken wat bij jou past, vind ik erg belangrijk.
Centraal staat dat je je bij mij prettig en vertrouwd voelt. Vanuit deze basis gaan we samen aan de slag!

Contact Psycholoog Groningen

Wil je meer over mij weten of wil je advies bij jouw hulpvraag? Je kunt mij bellen op 050-2110435 of stuur een bericht.